Adım adım, birisinin cep telefonunuzu izni olmadan açıp açmadığını nasıl bilebilirim?

uTKu

New member
O hücresel Üçüncü bir tarafın iradesine ve kapasitesine sahipse ihlal edilebilecek kişisel bilgiler, özel sohbetler, fotoğraflar ve banka verileri içerir. Kilidini Aç. Bugünün akıllı telefonlarının çoğunun çeşitli olmasına rağmen Güvenlik önlemleribiyometrik kimlik doğrulama, yüz kilidini açma ve pim kodları gibi, bu Birinin iz bırakmadan erişebileceğini garanti etmez.

İşletim sistemleri olan bazı cihazlar var Android ve modeller iphone diğer şeylerin yanı sıra, Aktivitenin kilidini kolayca açmak. Bu notta size her türlü müdahaleyi nasıl tanımlayacağınızı gösteriyoruz, adım adım:

Birinin telefonunuzu yanlış kullandığından şüphelenmesi durumunda, Yakın zamanda açılan uygulamaları inceleyin. Bunu yapmak için bölüme aşağıdaki şekilde erişmelisiniz:

Üçüncüsü son zamanlarda akıllı telefonun kilidini açarsa, Etkinliğinizi gizlemek için bildirimleri ortadan kaldırdı.

İşlevi etkinleştirmeniz gerektiğinden bahsetmeye değer Bildirim Geçmişi, Daha önce yapılandırılmamışsa, birisinin izniniz olmadan kilidini açıp açmadığını görmek için kullanmak işe yaramaz.

Öte yandan, İPhone'da işlev yok Bunu yapmak için, elenen bildirimleri kurtarmaya yardımcı olabilecek bazı üçüncü taraf uygulamaları olmasına rağmen.

Yukarıdakilerin tümü yetersizse, kullanıcılar çeşitli uygulamaları indirebilir Yetkisiz erişim denemeleri kaydediyorlar.

Lockwatch (Android): Bu uygulama Hücrenin kilidini açmaya çalıştığı bir fotoğrafı çekin. Ayrıca görüntüyü saniyeler içinde posta ile gönderir. Ödeme sürümü çevreyi kaydedebilir ve davetsiz misafir fark etmeden arka planda çalışır.

Üçüncü Göz (Android): Kilidinin açılan etkinliğini otomatik olarak kaydedin ve birisi deseninize, pininize veya şifrenize girdiğinde davetsiz misafirlerin görüntülerini yakalar. O zaman bu fotoğraf cihaz galerisine kaydedildi. Ve bu yeterli değilse, uygunsuz erişme girişiminin saati ve tarihi de gösterir.

İCaoughtu (iPhone). Bir öncekiyle aynı şekilde çalışır, ancak cihazlar için Elma. Bu uygulama, cep telefonuna izinsiz erişmeye çalıştığının bir fotoğrafını çekme yeteneğine sahiptir. Ardından, bu materyali cihazın fotoğrafı ve konumuyla bir e -postaya gönderebilirsiniz.