Arizona Sen. Ruben Gallego, Demokratların “bunu kendimize yaptığını” söylüyor

EnondeR

New member
Levittown, Pennsylvania – Cumartesi günü Bucks County, Pennsylvania'daki bir belediye binasında, Arizona'dan Sen. Ruben Gallego, Demokrat Partiyi “büyük çadır” partisi olarak köklerine dönmeye teşvik etti.

Gallego, “Son seçim olan şey, o kadar saf olduğumuz ve o kadar saf tuttuğumuz ki, insanları çadırdan atmaya başladık.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Çadırda seçim kazanmak için yeterli insan yok.”

Gallego, podcast sunucusu Joe Rogan'ı birisinin çadırın “tekmelendiğine” bir örnek olarak gösterdi, çünkü mesajı partiye tamamen hizalanmadı.

Gallego, “Eminim” Ah, Demokratların kendi Joe Rogan'a sahip olmaları gerekiyor “gibi duydunuz.” Dedi. “Joe Rogan'ımız vardı. Yıllar önce Joe Rogan'ı iptal ettik. Demokratlar bunu itiraf etmek istemiyorlar. Yaptık ve sonra Joe Rogan'a gitmemiz gerekip gerekmediği sorgulanabilir. Bunu kendimize yaptık.”

Arizona'dan birinci dönem Demokrat Senatör, Demokratik adayların nasıl ilerleyebileceğine bir örnek olarak bir savaş alanı devletinde kendi başarısını başlattı. Gallego Arizona Senatosu yarışında Cumhuriyetçi Kari Gölü'nü yendi Geçen yıl iki puan.

Gallego, “Demokratlardan 330.000 daha fazla kayıtlı Cumhuriyetçi olan bir devleti temsil ediyorum.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Çok fazla oy almalısınız ve bu, zamanın% 100'üne katılamayacağımız insanlarla ittifaklara sahip olmamız gerektiği anlamına geliyor, değil mi?”

Bu başarı, Gallego'nun 2028'de cumhurbaşkanı için koşmayı düşündüğü spekülasyonlarını körükledi. Maryland Gov. Wes Moore ve eski Ulaştırma Sekreteri Pete Buttigieg'e benzer şekilde seçmenlerle konuşan bir avuç Demokrattan biri.

Haberler'e verdiği demeçte, “Tabii ki, bunu düşündüm, ama ben de, bilirsiniz, üçüncü çocuğumun 12 Haziran'da gelmesini sağlayın ve boşanmak istemiyorum ve sadece bir ABD senatörü oldum.” “İşimi seviyorum ve her iki işi de iyi yaptığımdan emin olmalıyım. Şu anda düşündüğüm bu değil.

2028'de Pennsylvania'yı kazanmanın ılımlı alacağını düşünüp düşünmediği sorulduğunda Gallego, seçmenlerle onları etkileyen konularda empati kurabilen birini alacağını söyledi.

Gallego, “Sanırım neler olup bittiğini gerçekten anlayan birini alacak. İnsanlar son seçimde acı çekiyordu. Bence Demokratlar buna odaklanarak berbat oldular.” Dedi. “Bu kişi bunu iletebilecek, evet, işler kötü. Ekonomi acıyor. Acı çekiyorsun ve ben size yardım etmek için buradayım.”

Gallego, Philadelphia'nın kuzeyindeki önemli bir savaş alanı olan Bucks County'de Başkan Trump'ın 2024'te birkaç yüz oyla çevirdiği konuştu.

Bir katılımcı Gallego'ya Demokratların mesajlaşmalarını nasıl değiştirmesi gerektiğini sorduğunda, Demokrat Parti'ye karşı güvensizlik ve öfke belediye binasında aşikardı.

Gallego, “İnsanlar bir parti için oy kullanmıyor, değil mi? Demokrat olarak çalışan biziz. Partinin yüzü olmalıyız ve orada olmamız gerekiyor,” dedi Gallego. “Sorun şu ki, her zaman çok güvende oluyoruz.”

Haberler'ten daha fazlası