Dünyanın en ünlü YouTuber olan MrBeast, 400 milyon abone olan ilk kişi oldu

uTKu

New member
Jimmy Donaldson, takma adıyla daha iyi bilinir MrBeast, Bu Pazar ilk ulaşan Youtuber oldu 400 milyon abone.

“On yıl önce, büyük başarımdan önce, herkes bana takıntılı olduğumu söyledi (YouTube ile) ve Asla başarılı olamazdım. Buna rağmen, içerik yaratma konusunda tutkuluydum ve 7 yıl boyunca sonuna kadar mücadele ettim Videolarımı izlemeye başlamadan önce. Kelimenin tam anlamıyla anneme söyledim Kendimi başka bir şeye adamadan önce evsiz olarak yaşamayı tercih ettim. Hayatın en büyük armağanı her gün bir amaçla uyanabilmektir ve YouTube'a teşekkürler Zaten var. 400 milyon için teşekkürler! “Yirmi Yirmi Yılı'nın Bugün X'DE.

Donaldson'dan daha fazlası var 84.6 milyar ziyaret 875 video yüklediği ana kanalında, sonuncusu Brezilyalı futbolcu Neymar da Silva ile.

MrBeast ünlüdür sınır durumlarına koymak, Nasıl geçilir 50 saat tabutun içine gömüldü, 802 milyondan fazla görüntüleme ile en popüler videosu olan tüm 'Squid Game' serisini yeniden oluşturmak gibi megaconcuros oluşturmak.

Genç nesiller arasındaki çok popüler videoları, 1.000 kör insanın tekrar görmesine yardımcı olmak için katarakt ameliyatlarının ödenmesi gibi hayırseverlik eylemlerini de içeriyor.

Donaldson inşa ettiveya 10 milyon dolarlık kendi çalışmanız Kuzey Carolina'da ve kendi yiyecek ve içecek markalarını yarattı.

Şubat 2024'te Donaldson dergiye söyledi Zaman O kanalın Yılda 600 ila 700 milyon dolar arasında.

“Her video üretir Birkaç milyon gelir reklam yoluyla ve Markalarla birkaç milyonlarca anlaşma“Donaldson daha sonra dedi ve yapımcısında hepsini yeniden yatırdığına dikkat çekti.

Kariyerinde Donaldson birkaç tartışma ile karşılaştı, en sonuncusu Maya tapınağında çekim yapmak için Meksika Kültürü Bakanlığı'ndaydı.

EFE Ajansı'ndan gelen bilgilerle