Kamala Harris, Vali veya Başka Bir Başkanlık Teklifi için Tartıyor

EnondeR

New member
Eski Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in Çarşamba günü siyasi spotlara dönmesi, sadece Başkan Donald Trump'ın keskin bir şekilde azaltılmasıyla değil, aynı zamanda gelecekteki siyasi hırslarının dikkatle ifade edilmiş bir kabulü ile geldi.

Konuşuyorum San Francisco'da, ondan bu yana ilk büyük açıklamalarında 2024 Başkanlık YenilgisiHarris, Bay Trump'ın ekonomik gündemini patlattı. Tarifeleri, “Tahmin ettiğim gibi, açıkça bir durgunluk davet ediyor” dedi, “Sana söyledim” anına yakın olan şey, Bay Trump'tan sadece altı ay sonra kazanmak Battleground eyaletlerinin yedi tanesi ve popüler oylama, marj 2.5 milyon oyu aştı.

Harris ayrıca, Kaliforniya 2026'da bir sonraki valisini seçmeye hazırlanırken ve Demokratlar 2028'de bir başkan adayı aradığı için bir sonraki siyasi adımları hakkında görüşmeler yaptığını öne sürdü.

Demokratik kalabalık sıcak tepki verirken gülümseyerek, “Herkes bana, 'Peki, bugünlerde ne düşünüyorsun' 'diye soruyor.

Harris'in düşüncesine aşina olan kaynaklar, kendi eyaletinde bir gubernatoryal teklif tarttığını, başkanlık için üçüncü bir koşu veya seçilmiş ofis aramadığını söylüyor.

Eski bir kıdemli Harris kampanya yetkilisi Haberler'e verdiği demeçte, “Yanlış bir karar vereceğini sanmıyorum” dedi. “Yetmiş beş milyon Amerikalı ona oy verdi. İyi konumlandırıldı.”

Son haftalarda Harris, Demokratik yetkililer, stratejistler ve müttefiklerle toplantılar ve telefon görüşmeleri düzenleyerek özel sosyal yardımlarını artırdı. Ona yakın olanlar, odağın bir sonraki kampanyasını planlamak ve Demokrat Partinin yolunu şekillendirmeye yardımcı olmakla ilgili daha az olduğunu söylüyor.

Eski Harris kampanya yetkilisi, “Birçok sesle konuşuyor.” Dedi.

Harris, planlamaya aşina olan kaynaklara göre, bir sonraki siyasi hareketini duyurmak için bir son tarih tarihine bakıyor ve Mayıs ayında New York'taki Demokratik Ulusal Komite için büyük bir bağış toplama başlayacak.

Fin Daniel Gómez

Fin Daniel Gómez, Haberler'in siyasi direktörü ve genel müdürü, Politika ve Beyaz Saray. Bu rolde Gómez, Haberler için günlük Beyaz Saray ve siyasi kapsamı denetler ve ağın siyasi kapsamını bilgilendirmek için Washington Büro Liderliği ile yakın bir şekilde çalışır.