Şehirde, ergenlerin programlama ve robotik öğrenmeleri için serbest bir merkeze açılıyorlar

uTKu

New member
Robotik ve programlama, sadece geleceğin temel sütunları olarak birleştirildi, sadece Teknolojik kapsamaynı zamanda eğitim, iş ve günlük yaşamın dönüşümünde. Bu disiplinler sadece makine inşa etmeyi değil Kodu Yaz: Mantıksal düşünceyi, sorunların yaratıcı çözümünü ve yenilik yapma yeteneğini teşvik ediyorlar.

Buenos Aires mahallesinde Barracas Yeni bir Ücretsiz eğitim alanı ergenleri arasına getirmeye çalışan 12 ve 18 yıl teknoloji dünyasına. Amaç öğrenmeyi teşvik etmektir Robot Yarının işleri için.

Bağlantılı “Buenos Aires öğreniyor”liseyi dönüştürmek için iddialı şehir programı ve erkeklerin yararlı ve güncellenmiş dersleri var. Zaten çalışıyor 33 okul Ve gelecek yıl 100 tane daha kurulacak.

Kuruluş, merkezde ders dışı eğitim sunan Metropolitan Tasarım Merkezi'nde (CMD) yer almaktadır. Robotik, programlama ve diğer dijital disiplinler, her iki öğrenciye de açık erişime sahip Özel Olarak Devlet Okulları.

Program, katılımcıların robotları oluşturmak ve programlamak için LEGO kitleri gibi temel araçlarla başladığı modüler ve ilerici bir tur öneriyor ve entegre olan daha karmaşık zorluklara doğru ilerliyor Sensörler, motorlar ve yapay zeka.

Robotiklere ek olarak, animasyon, video oyunu geliştirme, grafik tasarım, görsel -işitsel üretim, müzik ve 3D modellemede yollar sunulmaktadır.

İlk aşamada, kamu ve özel okulların bin öğrencisi derslere başlayacak ve yıl boyunca eklenecek 3.500 kayıt daha var. Erkekler arasında üretilen coşku, çalışma dünyasıyla yenilikçi, kişiselleştirilmiş ve bağlantılı bir eğitime olan ilgiyi doğrulamaktadır.

Onlara eşlik etmek için bir personel olacak 30 KoçBuenos Aires'te eğitimlerini başlatan ve Ermenistan'ın Ereván kentinde uluslararası uzmanlarla eğitimi bitiren.

Merkezde sınıflar, bir robot ve programlama laboratuvarı, bir kayıt çalışması ve kendini öğrenme alanı var. Pazartesiden cumartesiye, sabah 8'den akşam 8'e kadar çalışır ve hatta alma kapasitesine sahiptir. Yılda 1.800 öğrenci.

Yeni nesiller için, bu dillere hakim olmak 21. yüzyılın temel okuryazarlığını elde etmekle eşdeğerdir. Tıpkı okuma ve yazmanın diğer zamanlarda temel beceriler olduğu gibi, bugün Algoritmaların, Sensörlerin veya Akıllı Sistemlerin çalıştığını anlamak, bilgi toplumuna aktif olarak katılmak için çok önemlidir.

Girişim uluslararası modelin bir parçasıdır TümoErmenistan'da doğdu ve Berlin, Paris ve Zürih gibi şehirlerde tekrarlandı. Buenos Aires, bu yaklaşımı benimseyen ilk Amerika şehri olur, bu da rehberli kendini öğrenmeyi yüze -yüz atölyeleri ve tematik laboratuvarlarla birleştirir.

Bu teklif, Laboratuar gibi şehir tarafından teşvik edilen diğer teknolojik girişimlere katkıda bulunuyor. Hub Deneyimi Eğitim alanında gelişmekte olan teknolojilerin kullanımını da teşvik eden Patricios Park'ta.

Daha fazla bilgi için: https://tenmo.ar.