Uygulamanın avantajlarına nasıl erişilir, adım adım

uTKu

New member
TEMBAYplatformu Çin E -Ticaret PDD Holdings'in mülkiyeti, Latin Amerika'daki varlığını genişletti ve zaten Arjantin'e geldi. Bu çevrimiçi alışveriş sitesi, örneğin Shein ve Aliexpresstasarruf etmek isteyen tüketicileri çeken rekabetçi fiyatlarla çok çeşitli ürünler sunar.

Temu Teklifleri Büyük İndirimler Giyim, dekorasyon ve elektronik ürünler olsun, ülkede elde edilebilecek eşyalarla rekabet eden. Promosyonlar, indirimlerden% 90'a kadar değişir. Minimum satın alma işleminde ücretsiz gönderimdiğer tanıtım stratejileri arasında.

Temu'nun sahip olduğu diğer faydalar Ücretsiz hediye alma olasılığı uygulamanın istediği belirli gereksinimlere uymak karşılığında.

Temu kullanıcıları kesin olarak uymak zorundadır Zorluklar veya faaliyetler Uygulamada, elde etmek için oyunlar olarak bilinen Ücretsiz Hediyeler. Bu etkinliklere girmek için ilk önce aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:

Elde etmek istediğiniz hediyeye bağlı olarak, karşılaşmanız gereken oyun veya hedeflerdir Belli bir zamanda. Zorluklar, balık beslemek, bir çiftlik sulamak veya arkadaşları uygulamaya girmeye davet etmekten farklıdır. Bu bir Yeni Müşterileri Çekme Stratejisi veya kullanıcıların uygulamayı test etmeye teşvik edildiğini.

Her oyunda Standartlar ve Koşullar yerine getirmek için. Ayrıca, 24 saat içinde hediyelerin süresi doluyor. Var olan Taahhüt Görevleri Ve sabitlik, çünkü ana gereksinimlerden biri bu görevleri geliştirmek için her gün girmektir ve Yeni kullanıcıları platforma davet edin.

Tiktoker @jefadelahorro'ya göre, Hediyeler daha iyidir Zaten yaptıysan Temu satın alımlar herhangi biri Bir arkadaş tarafından davet edildin Uygulamaya. Ayrıca, başvuru tarafından önerilen görevler daha kolay olacaktır.