Satın alımlarınızda% 30'a varan tasarruf edecek

uTKu

New member
Çevrimiçi ticaret platformlarının patlamasıyla Shein– Birçok kişi uygun fiyatlarla ürün satın alır ve arar Ödeme ile ödeme, ek tutarlar üretmeyen anlamına gelir.

Yasaya göre, yaparken Uluslararası Alımlar% 30 ek ücret uygulanır. Bu sadece bu çevrimiçi ticaret sitesini değil, aynı zamanda Temu ve Amazon gibi diğerlerini de etkiler. Ancak, ek ücret ödememek için bir numara var.

Ek ücretlerden kaçınmak için yapılan araştırmada, anahtar ABD Doları cinsinden ödeme yapın. Doğrudan bu para biriminde çalışırken, uluslararası alımlar yaparken, Arjantin pesoları ile ödeme yapılırken uygulanan% 30 ek ücretten kaçınırsınız, 'kar nedeniyle algı' olarak bilinir.

İçin Satın almayı dolar olarak ödeyin Kullanabilirsiniz Cocos veya Apple Pay kartı. Bu seçenekleri kullanırken, işlem doğrudan dolar olarak yapılır ve bu nedenle ekstra atıştırmalık olmadan sadece ürünün gerçek fiyatını ödersiniz. Hindistan cevizi gibi sanal hesaplar bunun için çok yararlıdır, çünkü dolarlarla operasyonları kolaylaştırırlar.

Buna ek olarak, sayfaya girerken dikkat etmek önemlidir, çünkü ilk kez satın alan kullanıcılar için Shein ücretsiz gönderiler, belirli bir miktarın üstesinden gelen satın alımlarda indirimler ve belirli öğelerde indirimler sunar.

Tiktoker @oridemasi, videolarından birinde ödeme yapmadan önce fiyatların dolar cinsinden görünmesi için yapılandırmanız gerektiğini açıklıyor. Ayrıca, Shein'deki alımlarda% 30 daha az ödemek için adım adım.

Video

Shein alımlarınız için daha az ödeme yapmak için adım adım